school and education

Voor actuele voorraad:

Bel: 06 522 784 93

Dakpannendeal. Al jarenlang een begrip in Nederland! Lees meer

Algemene leveringsvoorwaarden

Al onze transacties geschieden conform de door ons ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Assen onder nr. 00.38 gedeponeerde algemene voorwaarden. Een exemplaar van deze voorwaarden ligt tevens op ons kantoor ter inzage en zal op verzoek worden toegezonden.

Producten door ons geleverd worden met zorg behandeld. Tenzij anders aangegeven zijn alle dakpannen op kwaliteit gecontroleerd. Dakpannen (nieuw en gebruikt) door ons geleverd mogen 3% breuk bevatten.

Emballage: Voor elke pallet (bij nieuwe levering nieuwe dakpannen) wordt 15 euro excl. BTW statiegeld berekend. Het is mogelijk om de pallets terug te brengen op de volgende locaties: - Valthermond - Tweede Exloërmond

Keramische dakpannen van Monier enz. worden geleverd op statiegeldpallets.

Voor statiegeldpallets van Monier rekenen wij een bedrag van € 15,00 excl. BTW.

Voor het retour halen van de door ons geleverde statiegeldpallets berekenen wij een bedrag per pallet van € 1,85 met een minimum van €60,00.

Beschadigde pallets worden niet retour genomen

Garantie: alle nieuwe dakpannen door Dakpannendeal verkocht vallen onder de fabrieksgarantie van desbetreffende producent (details zijn op de sites van de producenten te vinden). Afgeleverde producten mogen 3% breuk bevatten. Afgeleverde goederen moeten bij aflevering gecontroleerd worden op schade.

Reclame: Dakpannendeal neemt geen dakpannen, hulpstukken en andere artikelen terug, bijv. omdat de klant te veel besteld heeft. Geringe kleurafwijkingen zijn geen reden tot reclameren.

Kwaliteit: alle nieuwe producten aangeboden door Dakpannendeal zijn ongebruikte 1e-keus producten tenzij anders vermeld. Let op: dit geldt niet in alle gevallen voor de restpartij-aanbiedingen.

Offertes: Offertes aan de klant gedaan zijn vrijblijvend. U bent niet verplicht op de offerte(s) in te gaan. Wel wordt er bij elke offerte aangegeven tot welke datum deze geldig is.

Levering: Dakpannendeal probeert alle dakpannen zo goedkoop mogelijk te transporteren. De transportprijs wordt weergegeven in een offerte. Transport gebeurt met vrachtwagen / oplegger met laad- en loskraan, of per koeriersdienst. Op het losadres dient de ontvanger van de goederen te zorgen voor een goede losplek welke normaal te bereiken is voor vrachtverkeer (vrachtwagen met oplegger / kraan). Bij in gebreke blijven worden de daaraan verbonden kosten aan de klant doorberekend. Bestelling zelf ophalen: Bestellingen zelf afhalen vanaf fabriek is niet mogelijk. Bestelde restpartijen (en soms ook de speciale aanbiedingen) kunnen wel zelf opgehaald worden in de regio Emmen (Drenthe). Neem in dat geval contact met ons op om een afspraak te maken.

Bel ons op tel:06-52278493