school and education

Voor actuele voorraad:

Bel: 06 522 784 93

Dakpannendeal. Al jarenlang een begrip in Nederland! Lees meer

Dakpannen

Informatie over dakpannen

Vindt u het moeilijk om een goede keus te maken uit het grote aanbod van (keramische) dakpannen? Er is van elk model dakpan wel iets te zeggen. De kleur van de dakpannen is heel belangrijk. Maar ook de vorm, bijvoorbeeld golvend of vlak. Wat is er mooier dan écht Hollands natuurrood of blauw gesmoord? Wilt u meer weten?

U mag een mail sturen, maar een Whats-App is ook mogelijk. Op de contact-pagina vindt u onze gegevens. Wij helpen u graag verder. Voor de aankoop van dakpannen: bij ons bent u aan het goede adres.

 

Voor meer informatie over gebruikte dakpannen verwijzen wij u graag naar onze andere site: www.dakpannenhandelwestera.nl of neem met ons contact op per telefoon of per mail.

 

LET OP: niet alle soorten en kleuren dakpannen die op deze internetpagina's getoond worden hebben wij altijd op voorraad. Informeer naar de mogelijkheden.

De getoonde restpartijen zijn tenzij anders vermeld nieuw en ongebruikt. wel is het mogelijk dat deze dakpannen iets vervuild zijn geraakt, maar dat heeft geen invloed op de kwaliteit.

 

Bel ons op tel:06-52278493